Банно оздоровчий комплекс ” Лісова Хижина”

BizOK Форум Питання та поради Банно оздоровчий комплекс ” Лісова Хижина”

Перегляд 0 гілок відповідей
  • Автор
    Записи

Всім привіт! Мене звати Дмитро, та мені хочеться поділитися враженнями відпочинку, а саме в БАНІ “Лісова Хижина” Відпочивали великою компанією, та вибирали різні процедури. Звісно паріння, масажі, та скрабування. Вразило те, що працівники дуже якісно, та швидко впорались з цією не простою задачею) Сподобалось дуже, в самій парній Великої зали. Парна душе широка, що нас одночасно паралельно парило 2 банщика. Приємно здивувало, що в парній виведена труба на вулицю, та ми в парній дихали, лісовим свіжим повітрям!!! Саме паріння, це справжня церемонія!!!! Нас зустрічали в парній, як панів!!! Накриті матраци, навколо стояли вінички, якими на далі з нами працювали. Під голову поклали холодні віники з берези, та коли нагрівалась голова, її охолоджували холодною водою! Це щось справді не ймовірно! А далі, після того, як нас прогріли паром, а не забили віниками, як ми парилися в інших банях, провели за руку в КРИЖАНУ КУПЕЛЬ. Та на терасі, яка виходить до лісу, ще дійсно було цікаво прямо церемонія заморожування))) Та знову завели в баньку прогріватися. За всі бані де я тільки не бував, я ставлю саму найвищу оцінку “Лісовій Хижині”

🔒 Щоб відповісти в темі, будь ласка:
Перегляд 0 гілок відповідей
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
Прокрутка до верху